Ahad, 22 Mac 2009

PASIR LANUN CAMP & CHALET

SALAM SEMUA
NAK IKLAN SIKIT BISNES FAMILY AKU NIE...


SELAMAT DATANG KE PASIR LANUN CAMP & CHALET


PLCC
nie terletak di salah satu kawasan peranginan pantai yang terkenal di Negeri Johor iaitu Penyabong.. Kalau datang ke Daerah Mersing tak sempurna lawatan anda kalau tak ke Pantai Air Papan atau Ke Pantai Penyabong ( Pantai Pasir Lanun). Pantai di PLCC ni amat sesuai untuk mandi-manda dan aktiviti lain spt Island Tour, Jungle Tracking dan juga Fishing Trip... Semuanya boleh diuruskan oleh PLCC... PLCC juga sesuai untuk dijadikan tempat untuk berehat dan juga aktiviti Family Day...Dari PLCC anda boleh melihat banyak pulau yang terdapat di perairan Laut China Selatan seperti Pulau Aceh, Pulau Sribuat dan yang terkenal Pulau Tioman. Jadi kalau berminat untuk menginap atau mengadakan apa-apa aktiviti di bolehlah Hubungi talian di bawah ini ok....byeeee


PLCC OFF
: 07-794 4778
HJ. Rahmat Bin Awang : 019-776 4778
Abdul Hakim Bin Rahmat : 019-773 4778
Abdul Halim Bin Rahmat : 019-775 4778
Abdul Hafiz Bin Rahmat : 013-714 1412



Pasir Pantai Yang Memutih Tapak Perkhemahan Disediakan Di tepi Pantai dan Redup....



Kemudahan Di PLCC Spt Chalet Type'A', Chalet Type 'B', Chalet Type 'C', Dorm dll lagi....




Gambar Di dalam Chalet yang disediakan di PLCC




Kemudahan Lain Yang disediakan PLCC Spt Tandas Awam Dan Tent.










25 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salamzz....
sy nk tau pakej chalet dan khemah yg disediakan di pantai pasir lanun ni...
terima kasih...

muhd nur nasrin berkata...

saya pun pernah tinggal di sana.best la tempet tu

Tanpa Nama berkata...

boleh britau harga2 chalet tu tak ini ada hajat nk g sana cuti sekolah ni mungkin check in pada 29/5.2011

Tanpa Nama berkata...

sy bcadang nak adakan perkhemahan murid sekolah di sini .tlg nyatakan pekej yg di sediakan serta harga. berikan juga harga2 chalet dan kemudahannya.

Tanpa Nama berkata...

PLCC memang terbaik!

fiqa berkata...

saya nak tau harga room kat sane.....boleh share x?ade bercadang nak ke sane....

Tanpa Nama berkata...

asslamualaikum, saya ingin pergi tmpat ini pada 8-9hb 10 2011 (sabtu & ahad) ada konvoi dari mylamoc johor. then saya ingin menanya tentang pakage ni. motor dianggarkan 50 biji mungkin lebih. target untuk peserta seramai 50 mungkin lebih. so berapa kosnya semua. untuk booking berapa wang nya..?? kalo boleh info cepat...

contact :

mohammad syafiq

012-7769946

mohammad syafiq bin mohd farkhan berkata...

asslamualaikum, saya ingin pergi tmpat ini pada 8-9hb 10 2011 (sabtu & ahad) ada konvoi dari mylamoc johor. then saya ingin menanya tentang pakage ni. motor dianggarkan 50 biji mungkin lebih. target untuk peserta seramai 50 mungkin lebih. so berapa kosnya semua. untuk booking berapa wang nya..?? kalo boleh info cepat...

contact :

mohammad syafiq

012-7769946

nooraini berkata...

salam , saya nak tau RM pakej chalet family . barang2an BBQ ade d'sediakan x ??
d'harap segala info d'maklum kn segera.
terima kasih

dafi berkata...

Salam bang, sya nk tahu harga untuk chalet yg stu tingkat tu?badget 3 chalet.nk slama 3 hri 2 mlam.

Tanpa Nama berkata...

Alhamdullilah ahkirnye dpt jgk spot yg baik...harga chalet berpatutan...plan untk fihing n enjoy wif d family hope everything will go smooth as plan....

Tanpa Nama berkata...

Salam, pada yg ingin ke sana dan menyewa chalet,tent or dorm call this no ok Office :077944778 Slamat Bercuti....

Tanpa Nama berkata...

pasir lanun terbaekkkkk..hahaa
stiap taun g sane..mmg best r..ade karaoke lg..23 ary bln nk g lg..bro..hope taun nie ade discoun untok kitorg..hahaa

Tanpa Nama berkata...

PLCC terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
(muka nak ngis lagi baik....along punya...)

Tanpa Nama berkata...

kat sini ada tak perkhidmatan sewa khemah?

SS Teo berkata...

Hi , saya Encik Teo dari Muar .
ingin tahui sedikit info tentang perkhidmatan sewa khemah .- ada tak perkhidmatan sewa khemah ? boleh tak kami mengadakan "campfire" di sini ?
satu camp boleh muat berapa orang dan
maximun per camp? Quotation untuk 4 hari 3 malam -( 31 May , 1 Jun,2 Jun &3 Jun 2012 ). Sila hubungi talian -Mr Teo 019-6257090 / email ss-teo@hotmail.com .
Terima kasih...

Tanpa Nama berkata...

saya telah hubungi no 07-7944778 ,
019-7144778 & 019-7764778 tapi tiada respon .

Tanpa Nama berkata...

5&6hb 5 sye dn rakan2 konvoi g pantai pasir lanun..mmg seronok..tp 60% sye xpuas ati dengan keadaan disane..first skali xpuas ati dengan chalet yg sy mnginap.aircon rosak,kipas very slow,toilet kotor pnoh ngn pasir di lntai toilet,pam tandas rosak,dlm laci penoh ngn smpah n smut,nyamuk bnyk,keliling chalet bnyk smph srap and daun kereng...maaf diatas komen saye..thank

Tanpa Nama berkata...

5&6hb 5 sye dn rakan2 konvoi g pantai pasir lanun..mmg seronok..tp 60% sye xpuas ati dengan keadaan disane..first skali xpuas ati dengan chalet yg sy mnginap.aircon rosak,kipas very slow,toilet kotor pnoh ngn pasir di lntai toilet,pam tandas rosak,dlm laci penoh ngn smpah n smut,nyamuk bnyk,keliling chalet bnyk smph srap and daun kereng...maaf diatas komen saye..thank

Tanpa Nama berkata...

5&6hb 5 sye dn rakan2 konvoi g pantai pasir lanun..mmg seronok..tp 60% sye xpuas ati dengan keadaan disane..first skali xpuas ati dengan chalet yg sy mnginap.aircon rosak,kipas very slow,toilet kotor pnoh ngn pasir di lntai toilet,pam tandas rosak,dlm laci penoh ngn smpah n smut,nyamuk bnyk,keliling chalet bnyk smph srap and daun kereng...maaf diatas komen saye..thank

Tanpa Nama berkata...

5&6hb 5 sye dn rakan2 konvoi g pantai pasir lanun..mmg seronok..tp 60% sye xpuas ati dengan keadaan disane..first skali xpuas ati dengan chalet yg sy mnginap.aircon rosak,kipas very slow,toilet kotor pnoh ngn pasir di lntai toilet,pam tandas rosak,dlm laci penoh ngn smpah n smut,nyamuk bnyk,keliling chalet bnyk smph srap and daun kereng...maaf diatas komen saye..thank

azie berkata...

kelab kat tempat kerja saya nak buat family day and sy cdgkan plcc dlm bln 9/10 thn nie.hrp sume kemudahan tu dikemaskini utk kebaikan kedua2 pihak.kami sekeluarga mmg sukakan plcc.kalau blk kg tu mesti nak g mandi kat plcc.

Tanpa Nama berkata...

kami dari giatmara kluang nak mengadakan percutian akhir sem pada bulan 4.saya nak tanya, ada tak tempat yang sesuai untuk melakukan aktiviti sepanjang percutian kami..dari segi makanan,tapak aktiviti,dan bayaran tenpat tinggal..terima kasih

amki amal berkata...

assalammualaikum,sy nk tau aktiviti ape yg ade kt sin,sebab koej sy nk buat kempng kt sini,aktiviti lasak ade

amki amal berkata...

kami dari kolej komuniti kluang